Welkom op Internethaven
Welkom op Internethaven

hoofpagina
zoeken
help
contact
wat kan wel en wat kan niet
inloggen
registeren


droomster schreef dit op woensdag 24 december 2008 om 14:36. print 

Bijna kerst en verlangen naar een ander                                                  
Wat baal ik van de kerstdagen, het zouden gezellige dagen moeten zijn met je gezin/familie. Maar nee zo voel ik het niet. Ik ben thuis maar mijn gedachten zijn bij een ander. Ja bij diegene waar ik echt van hou, al jaren.
De man waar ik nog steeds verliefde op ben ken ik al vanaf mij 14 de. Nu bijna 1,5 jaar geleden zijn we elkaar weer tegen gekomen. Beide bezet.
Hoe het kon gebeuren ????? Na een tijdje mailen hebben we de stoute schoenen aangetrokken en ergens afgesproken. Ik vond het spannend maar had niet het idee dat het ook maar iets kon betekenen deze ontbmoeting. Wat ik toen ontdekte .................

Het moment dat hij uit zijn auto stapte ging er een schok door me heen. Het leek wel of ik weer 19 was.
Alles wat ik zorgvuldig had weggestop kwam in één ker weer naar boven. Om het op dat moment te verbergen was gelukkig niet zo moeilijk. Wat ik wel moeilijk vond is dat ik aan hem zag dat hij hetzelfde meemaakte als ik op dat moment.

Als er een man is die duidelijk voor zijn gevoelens en mening durft uit tekomen is hij het wel. Ja hij liet heel duidelijk merken dat bij hem ook alles terug kwam.

Nu moet ik erbij zeggen dat wij vroeger niet echt vrijwillig uitelkaar gegaan zijn. Ik heb hem vrij gelaten omdat ik zijn droom niet in de weg wilde staan. Uiteindelijk zijn we elkaar uit het oog verloren.

Die dag dat we afgesroken hadden vloog voorbij. De klik was er nog steeds, we praaten over van alles en nog wat. Ook over onze huidige partners en ons leven. We kwamen er ook achter dat we beide altijd opzoek naar elkaar geweest waren. De één was bewust onvindbaar, de ander had zijn sproren nagelaten op het internet. ( waar ik nooit iets mee heb durven doen)

De eerste afspraak gebeurde er verder niets, mar alleen al zijn aanraking zette mijn lichaam in vuur en vlam. Na deze afspraak volgde er meer en ja eerst was het weer elkaars handvasthouden, voorzichtig met elkaar zoenen. Langzaam gingen we steeds verder.

Geheimen hebben we niet voor elkaar en vertellen elkaar alles.

Ook onze liefste wens ooit echt weer samen te kunnen zijn ( met mijn kind erbij). Het probleem is nu dat we de stap niet durven te nemen omdat we er een hoop mensen pijn meedoen. Misschien wel heel dom van ons want nu doen we onszelf en elkaar soms onbedoeld pijn.

Vorige week kwam er een kink in de kabel, voor het eerst in mijn leven ben ik boos op hem. Het slaat eigenlijk nergens op want volgens mij berust het op een groot misverstand. Het probleem is echter dat ik 2 weken moet wachten door de kerstvakantie voor ik hem alles kan uitleggen.


Hij geeft mij nl ergens de schuld van en dat doet pijn. Vooral omdat ik er niets aan kan doen.

Of onze relatie hier sterk genoeg voor is...... Ik denk het wel, maar voorlopig loop ik de kerstdagen te piekeren


droomster


er zijn geen reacties op dit bericht.
u moet inloggen voordat u een reactie kunt schrijven.

gelezen: 2257 maal

volgende vorige 
24 dec 2008  - 14:36 Bijna kerst en verlangen naar een ander
meer..
© copyright 2001-2008 by Elja & Bart