Welkom op Internethaven
Welkom op Internethaven

hoofpagina
zoeken
help
contact
wat kan wel en wat kan niet
inloggen
registeren


zoon85 schreef dit op maandag 2 maart 2009 om 16:05. print 

Het begin van het eind..                                                  
2 maanden geleden kreeg mijn vader een antibiotica voorgeschreven voor een longontsteking. Nu 2 maanden, een nucleaire scan, ct-scan en een punctie verder. Hebben we vandaag te horen gekregen dat mijn vader definitief niet meer te redden is.
Het begin zo onschuldig, mijn vader de ijzersterke man die nooit ziek was, geveld door een longontsteking uit het niets. Maar goed iedereen kan ziek worden, dus ja je gelooft het maar. Maar na een week antibiotica verergerde de situatie, toen werd toch maar besloten foto's te maken. Vanaf dat moment begonnen wij ons toch wel zorgen te maken. De foto's wezen al uit dat we mogelijk t emaken konden hebben met een tumor in de linkerlong. Voor het eerst viel het woord kanker. Nu 2 maart 2009 is het hoogste woord eruit, ongenezelijk, niets meer aan te doen. Uitzaaiïngen over beide longen. Mijn vader van 52 jaar oud. Ik heb nog geen kinderen, die zal hij ook niet zien, opa worden zit er niet meer in.
Het nieuws slaat in als een bom, je weet niet of je nou boos moet zijn, verdrietig. Het zit ertussen in.. je hebt geen idee hoe je je moet voelen.
Alle beste bedoelingen van anderen ten spijt, ze hebben geen idee wat je nodig bent. Ja het beste zou zijn dat mijn leven door zou gaan, maar ik voel me daar dan weer schuldig over. Het is krom en raar.. hopelijk komt het besef met de dagen..

er is 1 reactie op dit bericht.
lees deze reactie.

gelezen: 2974 maal

volgende vorige 
04 mrt 2009  - 22:52 Nu 2 dagen verder...
02 mrt 2009  - 16:05 Het begin van het eind..
meer..
© copyright 2001-2008 by Elja & Bart